SZOLGÁLTATÁSAINK

IntelliMed főoldal / Szolgáltatásaink

Folyamatosan növekszik az egészségüggyel, egészséggel kapcsolatos laikus és szakmai információk iránti igény. Megoldásaink használatával a társaságok, kórházak, klinikák, egészségügyben tevékenykedő vállalkozások vezetői a valódi munkájukra tudnak koncentrálni, háttérként használva rendszereinket.

Az Önök előtt álló feladatok megoldásában segíthetünk
technológiai rendszereinkkel és kommunikációs tapasztalatainkkal

Az IntelliMed két különböző, azonban nagyon sok ponton egymásra támaszkodó, egymást harmonikusan kiegészítő tevékenységet végez:

Technológiai jellegű know-how, IT, IKT szolgáltatások nyújtása, teljes körű menedzseléssel, projektvezetéssel Marketingkommunikációs szolgáltatások nyújtása, teljes körű menedzseléssel, projektvezetéssel.

ONLINE
INTERNETES SZOLGÁLTATÁSOK

Elsősorban a doki.NET portálszerver moduljain keresztül nyújtott, internet alapú szolgáltatásainkat soroljuk ide. Önök egy komplex szolgáltatást vesznek igénybe. A teljes hardver- és szoftverhátteret, üzemeltetést, tűzfalat, spamszűrőt, nagysebességű internetkapcsolatot stb. mi nyújtjuk Önöknek,. Application Service Providing (ASP) konstrukcióban.
Ide soroljuk a doki.NET rendszerhez kifejlesztett, azzal integrált, folyamatosan fejlesztett mobil alkalmazásaink használatát, szolgáltatásait is.

OFFLINE
SZOLGÁLTATÁSOK

Olyan szolgáltatásainkat soroljuk ide, melyek szakértelmet és megfelelő technikai felkészültséget igényelnek, de nem a weben keresztül érhetőek el. Ilyenek pl.: interjú-készítés, rendezvényekről tudósítás, előadások, események digitális rögzítése, PenDrive, DVD és CD kiadványok készítése, általunk szállított megoldások végfelhasználóinak igény szerinti oktatása, vagy ide sorolható a népszerű internet kávézók, Web Stand szállítása, üzemeltetése rendezvényeken, konferenciákon is.

ONLINE ÉS OFFLINE
SZOLGÁLTATÁSOK

Offline szolgáltatásaink jól kiegészíthetik az Önök online, internetes törekvéseit, segíthetik céljaik elérését. Egy sok munkával megszervezett szimpózium pl. nemcsak a jelenlevőkhöz jut el, - ha kevés ráfordítással rögzíttetik az eseményt - hanem a Web-rendszeren keresztül mások számára is megtekinthető lesz. Egy adatgyűjtő rendszer bemutatása megtörténhet pl. egy kongresszusi internet kávézóban, de itt akár a tagok tagsági adataikat is aktualizálhatják, hostesseink segítségével.
A rendezvényeken történt interjúk offline is közzé tehetők, színesítve a társaság, szervezet online megjelenését.

Alapvető filozófiánk, a hosszú távú kapcsolatépítés jegyében alakítottuk ki termékeinket és szolgáltatásainkat. Ezek többsége valóban teljes körű: a felméréstől a kész megoldás szállításáig. Az átadott, működő rendszer karbantartását, továbbfejlesztését is vállaljuk.

ÜGYFELEINK, PARTNEREINK

az egészségügyben tevékenykedő non-profit és for-profit szervezetek:

  • orvos-szakmai társaságok, egyesületek, betegszervezetek, alapítványok (több mint 50),
  • kamarák (Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara),
  • egyetemek, kórházak, rendelőintézetek, egyéb egészségmegőrző és gyógyító intézmények,
  • gyógyszeripari vállalkozások,
  • az egészségügyi szektor felé szállító egyéb gyártó, kereskedő vállalkozások.

KAPCSOLAT

Felkeltettük az érdeklődését? Vegye fel a kapcsolatot Velünk!

IntelliMed Kft

HÍVJON!

EGYEZTESSEN!

Online időpontegyeztetés személyes találkozó céljából.

LÁTOGASSON EL!

1023 Budapest,
Ürömi u. 56.

TÉRKÉPEN

  • Budapest - Magyarország
  • Debrecen - Magyarország